مناجات با خدا(شماره-2)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

مناجات با خدا(شماره-2)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مناجات با خدا(شماره-2)[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدایِ قادر و، منّان من ای خدایِ قاهر و، سبحان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای ماهر و، زيبای من ای خدای ظاهر و، پنهان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای من تويی رحمن من ای به هر كاری، مرا حنّان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای من تويی، ديّان من ای به هر‌مشكل شوی برهان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای من تويی سلطان من كار نيكو را شوی، رضوان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای غافر و، غفران من ای خدای رازق و، رزّاق من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای ناصر و، خلّاق من ای خدای ساتر و، ستّار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای روز من شبهای من ای خدای واحد و، تنهای من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای روشن و تاريك من ای خدای روزن ِ، باريك من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای خشكی و دريای من ای خدای ِ كشتی و، دريای من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای دل شكيب و بردبار ای خدای جن من، انسان من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای ذوالجلال و ذوالمنن ای خدای لحظه و، آن و زمن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای امتنان و امتحان ای خدای عالم و، علّام من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای آب و باد وخاك من ای خدای ذرّه و، ای كل ّ من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خداوابسته است اين‌جان‌من صبر و ايمانم بده ، امكان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]جان من ايمان من با نان من هر كدامش با تواست ای جان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مال وجاه و‌ميز‌و فرزندان من چهار آن فانی، تو باقی جان من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای سرمد الله الصّمد ای خدای لم يلد، ای و لم يولد [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای‌هست و‌نيست لا‌مكان ای‌ خدای‌ چشم و‌،هم گوش‌و‌خرد [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]زور‌و تزوير‌و ريا ی دشمنان سود آنها نيست ، ای منّان من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای خدای صادق و‌ای مستعين ای خدای ناظر و، حبل‌المتين[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]اين‌جهان‌فانی‌است و‌مالك رابقا ارزش ِ انسان، به چشمان و حيا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مالكيّت‌اعتباری،‌مالك‌اصلی‌خدا يوم دين را كن نظر، مالك خدا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]سابعا تو ذرّه‌ ای در زير پا مالكا برسابع و بر بندگان بنما نگاه [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]روز سه شنبه مورّخة12/12/1393 عباس توكّلی(سابع)تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست