رباعيات سروده شده توسّطاينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره3 )

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات سروده شده توسّطاينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره3 )

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمه تعالی[/FONT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]رباعيات سروده شده توسّطاينجانب عبّاس توكّلی (دل[/FONT] [FONT=Arial,sans-serif]- [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]شماره3 )[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خدا يا اين دلم را كن هدايت فراوان می‌كند از من شكايت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]كه او خواهد ز من، آزاد باشد ز تو خواهم كه او افتد به راهت [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل تب دارِمن هرلحظه گرم است به سوی هر دلی او نرم نرم است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]از اين گرمای ِدل بر من نصيبی خدايا ده، كه دلگرم‌است ونرم‌است [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل من بر تو بادا، رحمت حق نديدم خواهشی را از تو جز حق [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ترا اين حق هميشه باد ميمون سرای ِ دلنشين است رحمت حق [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل خون گرم را دلسرد كردی فضای ِ شاد را پر درد كردی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا آيی ميان، هر لحظه و دم دل من را از آن پر درد كردی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گمانم از توبود ای دل به راهی بری من را به آن صحن و سرايی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مرا در خواب و بيداری رسانی به صحن و گنبد و ايوان طلايی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خيال ِ دل ترا، من باز گويم خراسان و قم و، شيراز گويم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نگيرد گر قرارش شهر شيراز ورا كرمان و، از اهواز گويم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دلم، دست از سرم بردار تا نبردی مرا به چوبه دار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]تا به كی تا كجا به من تازی شده‌ام خسته دست ازسرم بردار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل به وفای تو چه حاصل هر لحظه به هر دلی تو مايل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل تو فقط، به يك وفا كن گر عهد كنی به آن وفا كن [/FONT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلاباجشم من،‌هم چشم ودل باش نگاهم هركجاهست، گوش ِدل باش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به چشمم گفته‌ام هر چيز ننگر چنان بنگر، صلاح چشم و دل باش [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ز دست هر دل و هر ديده فرياد دل ِلرزان، نگردد هيچ آباد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به چشم هرزه باشد چند لعنت دل و چشم خدايی باد آباد [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به دل گفتم بشورا، اشك شور است گرت دلگرم نی، آن چشم كور است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خدا يا چشم و دل را شور گردان بدون شور، چشم ودل‌هرد‌وكوراست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل زارم، تو تنها مانده‌ای بيقراری چون، ز هر جا مانده‌ای[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]كن‌صبوری، كاروان خواهد‌رسيد كاروان آمد، ز من جا مانده‌ای [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل كبابی، يا كبابت سوخته دل پر آبی، يا حسابت سوخته[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل كباب ودل پرآبت را چه سود چون به امّيد خدايی هيزم ترسوخته [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل ديوانه من را شرر نيست به جز از كار خير ِمن، خبر نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به هر دم می‌كند ياد فراوان به حمد و شكر حق، كار دگر نيست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]روز يكشنبه مورخه 26 /11/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست