درد دل امام حسين با يارانش

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

درد دل امام حسين با يارانش

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT]

[FONT=Arial,sans-serif]

بسمة تعالی [/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] درد دل امام حسين با يارانش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكل من ، آب نيست كودكِ، بی تاب نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم ،درد دل است مزرع ِ، بی حاصل است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مزرع ِ، جدّم محمّد كشت او، حاصل نيامد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خون‌دهم، در‌پای نخلش پر كنم، انبار و دخلش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم بی ياريم نيست شب به صبح، بيداريم نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم دين پاشی است مسلمينِ ِ، ناشی است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گول و، تزوير و ريا خورده‌اند، از اشقيا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گرگ گشته، خويشان خون روان، در جويشان[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكل، خون اكبرم نيست حنجرة ، اصغرم نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم،‌آن دين سوار است حاكم مشروب خوار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بخت ما را، كرده باطل آن يزيد ِ، مست جاعل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]تكيه زد، بر جای عالم مفسد ِ، مردود ظالم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]‍ يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم، دينار نيست سوختن ِ، در نار نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دست كش، بر سينه ‌ام سينة ، بی كينه ‌ام[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]پينه بسته زخم من از جفایِ ِ اهرمن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار ِمن ، بيدا ر شو دين ِ، حق را يار شو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]شعر از علی تورانی- پاييز 1393[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Calibri][/FONT][FONT=Arial,sans-serif]بنا به در خواست آقای مهندس علی تورانی مطابق متن زير شعر بالا را درسايت آقای رحمانی بار گذاری نمودم.[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif]سلام خدمت آقای حاج عباس توکلی

بسیار متشکریم از اینکه با کمبود توجه از طرف اعضای نسبتا فعال سابق از بایت گرفتاریهای کار و درس و غیره ، شمع سایت رو روشن نگه داشته اید و با ذوق و شوق شعری که دارید

مطالب مناسبی ارسال میفرمایید و البته این تشکر شامل حال دایی مختار نیز میگردد .

اگر موافق باشید شعری که بنده به شما داده ام را توی سایت قرار دهید و آن را نقد و بررسی بگذارید ، تا بهره ای هم بنده از بابت نظرات دوستان ببرم .

مجددا متشکرم .
[/FONT][/RIGHT]
نمایه کاربر
amerali

Re: درد دل امام حسين با يارانش

پست توسط amerali »

[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#fafafa]ممنون آقای حاج عباس توکلی . برای شروع نظر خوتان را راجع به شعر بنده بفرمایید . البته بعنوان یک شاعر مبتدی .[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
نمایه کاربر
ezat
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
تشکر کرده: 21 دفعه
تماس:

پست توسط ezat »

به به علی آقا نمیدونستم شما هم شعر میگین
خوب بود
نمایه کاربر
amerali

پست توسط amerali »

سلام آقا عزت

شعرهای دیگری هم دارم که متعاقبا براتون میفرستم .

نظر شما راجع به شعر فوق چیه ؟ البته بیشتر منظورم محتوی و معنی شعر .

ارادتمند شما ، ما .
ارسال پست