[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده ( شماره-6 ) [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد زمستان را تمام است رسيده ÙØµÙ„ Ú¯Ù„ØŒ شادی به كام است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به رنگ سرخ Ùˆ زرد Ùˆ ارغوانی درختان را شكوÙÙ‡ ØŒ كلّ Ùˆ تام است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد دگرگون گشت ØµØØ±Ø§ روان است آب ها در سمت دريا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù† بهره گيرند باغ Ùˆ بستان از آن آب بهاران، دشت Ùˆ گلها[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد به ØµØØ±Ø§ Ùˆ در Ùˆ دشت پرنده را شده ÙØ±ØµØª به هر گشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به اوج خود رسند در صØÙ† پرواز شود آسان برای Ø±ÙØª Ùˆ برگشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بال و پرم بودی خبر نداشتم تاج سرم بودی خبر نداشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]Ùكری به من‌داشتی خبر نداشتم شوق Ø³ÙØ± داشتی خبر نداشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مرا در باغ Ùˆ بستان‌ها گذار است پر از Ú¯Ù„ باشد Ùˆ ÙØµÙ„ بهار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلم شاد است و ايّامم به كام است خدايا شاكرم نظمی به كار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار است و، ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù† بارش آمد زمستان Ø±ÙØª بهار در گردش آمد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هوای كوی يارم گشت در سر كه ابر آسمان، در غرّش آمد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]معطّر شد هوا، آهی بر آرم دل٠پر درد را، از غم در آرم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]برانم از دل Ùˆ جان ØØ²Ù† Ùˆ اندوه نبوده چون سبب، از جا در آرم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مرا ÙØµÙ„٠بهار و، عشق گلها برون شد غم ز دل، الØÙ…دلله[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شدم شاد و، دگر ØØ²Ù†ÛŒ نباشد معطّر گشته از گلها، به ØµØØ±Ø§[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سال و نوروز را به بز آغاز پشت٠سر اسب را شده‌، همساز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]اسب Ø±ÙØª و، بز آمده ميدان در Ù¾ÛŒ جستجو است، از آغاز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بز گر می ‌رود به بالا دست تا خورد آب را ، نخورده دست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خود‌ضعي٠و Ù†ØÙŠÙØŒ از‌همه‌كمتر آب٠سرچشمه می‌خورد، آن پست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]از رنگ زرد بلبل Ùˆ Ú¯Ù„ باشدم سئوال آمد جواب كه ترا باشد اين Ù…ØØ§Ù„[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در ذهن ناقص من باشد اين جواب هر رنگ٠زرد، شود Ø§ØØªÙŠØ§Ø· ØØ§Ù„[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شد سئوالم به لاله با دقّت كه چرا رنگ سرخ را شدی قسمت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]Ú¯ÙØªâ€ŒØ±Ù†Ú¯Ù… به‌خون‌هماهنگ است شادی Ùˆ هر شهيد را، در بخت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هوايی شد دلم در نيمة شب سراغ Ú¯Ù„ Ú¯Ø±ÙØªÙ…ØŒ شبنم شب[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]Ø³ØØ±Ú¯Ø§Ù‡Ø§Ù† بديدم خيسی Ú¯Ù„ من و‌شبنم شديم مهمان‌آن‌شب[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز يكشنبه مورّخة 24/12/1393 عبّاس توكّلی (سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
رباعيات گلچين شده ( شماره-6 )
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8