زود قضاوت نکنیم

ارسال پست
نمایه کاربر
ezat
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
تشکر کرده: 21 دفعه
تماس:

زود قضاوت نکنیم

پست توسط ezat »

با سلام
دوستان عزیز چند روز پیش آقای عباس توکلی در قسمت پییام کوتاه عنوان کردند که حاج جعفر توکلی
و احمد برازنده صورتجلسه رو امضا نکردن طی عکس العملهای صورت گرفته لازم دونستم که دلایل رو توضیح بدم
امضا نکردن حاج جعفر اون شب جلسه کاملا اتفاقی بوده و ایشون فردای اون روز در جلسه ای که خودشون داشتند صورتجلسه رو
امضا کردند در رابطه با آقای احمد برازنده ایشون قبل از تنظیم صورتجلسه چون کار داشتند زودتر از جلسه بیرون رفتند
و تا اون موقع که بودند اصلا هیچ صحبتی مبنی بر تنظیم صورتجلسه نبوده
پس این دو عزیز کلاملا سهوی و بدون هیچ دلیل خاصی نتونستن اون روز صورتجلسه رو امضا کنند
انشالله که دوستان اینقدر عجولانه قضاوت نکنند
با تشکر
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

Re: زود قضاوت نکنیم

پست توسط kalaavangaa »

سلام آقا عزّت و ديگر دوستان حاضر در جلسه شب جمعة گذشته در منزل آقای كربلايی احمد تورانی

مطالبی را كه آقای عزّت رحمانی اشاره داشتند كاملاً درست است و خودم مانند ايشان موضوع را می‌دانم.

از آن جايی كه عجله كرديد و حتّی يكبارهم صورتجلسه و اسامی و امضاها را بر رسی نكرديدو تصوير آن رادر

معرض ديد همگان گذاشتيد مورد اشكال است، قضاوت ديگران كه در جلسه حضور نداشتند چيست؟ من كه با شماموافق هستم

و در جلسه مورد نظر حتّی يك كلمه مخالف را با ايجاد اين مجموعه از من نشنيديد. خواستم هوشيار دهم كه مراقب باشيد

و عجله نكنيد ، همانطوري كه آن شب هم عرض كردم. عبّاس توكّلی .
نمایه کاربر
MOJTABA

پست توسط MOJTABA »

سلام به همه کلاونگاییهای عزیز
هدف از قراردادن صورتجلسه در سایت اطلاع رسانی بود نه به حاشیه بردن جلسه،امضا در آخر جلسه هییت کلاونگاه به منزله موافق یا مخالف بودن نیست ونخواهد بود .آنچه که مسلم است واز عنوان برمی آید اسامی شرکت کنندگان مدنظراست نه تایید یا ردکردن.پیشنهاد من این است که هییت کلاونگاه (تمام اهالی محترم روستای زیبای کلاونگاه)بیشتر به نتیجه بپردازد یعنی پس از پایان هر جلسه مطمن باشیم به هدفمان که سروسامان دادن مشکلات ودغدغه هاست رسیدیم.
اگر کسی با دیدن صورتجلسه نسبت به آن ذهنیت پیداکرده من از همه کلاونگاییها عذرخواهی میکنم.
لازم به ذکر است جلسات کلاونگاه را اهالی تشکیل میدهند نه اعضا،بنابراین ازهمه اهالی محترم تقاضا میشود در جلسات شرکت نمایند زیرا به تمام نظرات سازنده احترام گذاشته میشود.
از عمو عباس وآقا عزت تشکر میکنم که دلسوزانه به این موضوع پرداختند.
هییت کلاونگاه یعنی کدورتهاولجبازیهارا کنار گذاشتند،آینده نگری،وفاداری ،نزدیک شدن،گره گشایی،امیدوار بودن همه
با تشکر
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

پست توسط kalaavangaa »

بسمة تعالی

دوستان عزيز كلاونگايی، بياييد ابتدا در كلمات و اسامی وحدت كلمه داشته باشيم.

اگر به شناسنامه‌های خود يا پدرانما ن مراجعه نماييم ، نام روستا را( كلاونگا )

نوشته است ، نه كلاونگا ه نه كلبنگا نه كلو ونگا نه گلو ونگاو نه شكل ديگر.

مبنای نامگذاری اداره كل ثبت احوال است نه سازمان‌های ديگراز قبيل ادارات

كشاورزی و دامداری و يا سازمان‌های ديگر. معنای آن را به شعر توصيف كلاونگای من

مراجعه فرماييد.

كلمه ديگر كه با آن بسيار در ارتباط هستيم كلمه( هيئت ) هست نه هييت و نه

شكل ديگر از آن.

عبّاس توكّلی كلاونگايی( نه كلاونگاهی). يكشنبه 1393/9/23
ارسال پست