[HIGHLIGHT=#ffffff] بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دوبيتی‌های ( شماره – 33 ) گلچين[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سرم در سجدة عشق الهی است نيازم را به درگاه خدايی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گذارم سر به درگاه كسی من كه درگاهش علوّ بی نيازی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سر و سجّاده و ذكر الهی به لب باشد همی ورد خدايی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كنم‌خواهش‌خدايا‌بخششی‌كن گناه دوستان را در جدايی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سر سجّاده ات اشكم در آمد تمام غصّه های من سر آمد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را Ú¯Ùتم خدای غاÙر‌الذّنب كه ممنون از تو Øاجاتم بر آمد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سرم‌در‌سجده، اشكم شدچ‌هامون به مژگانم رسيد‌ امواج جيهون[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلم شد غرق هامون‌ در نهايت شنا‌كردم ز‌خون ‌بر‌سمت‌سيØون[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سرم بر سجده بود آمد ندايی بگÙتا توبه كن گر می‌توانی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا توبه كردم از گناهان همينم بوده آمال نهايی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا بی تو خدا چيزی نماند به جز در ماندگی از من نيايد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا وندا تو باشی Øیّ قادر هزاران كار نا ممكن بر آيد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قنوتم ذكر مهدی آمده ياد سلامی بوده بر او دل شده شاد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
درودی ديگرم بر جدّ و آباء در‌ اين‌ساعت ‌وَ ‌‌هر‌‌ساعت‌بر او باد
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]اندرغروب بيست‌و‌نهم‌آمد اين پيام بر چيده می‌شود همه از سÙرة صيام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ديگرتمام‌گشته‌ ‌ا‌زاين‌سÙره Ùˆ طعام خوش‌ باد‌ بركسی‌كه نخورد اززبان‌وكام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]اندر قنوت نمازت بگو خدا بر مهديم تو ولی باش و رهنما[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ù…ØÙوظ دار ز بلاهای روزگار ياری نما تو به‌ او، ای‌خدای ما[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يكشب، Ùقط‌شب‌قدر‌است‌شيعه‌را آنشب‌جدا‌است‌همة‌خلق‌و‌بنده‌را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سجّاده است Ùˆ به ØªØ³Ø¨ÙŠØ Ùˆ با ردا تا اين كه پر بشود ربّنا ربا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]لب من با لب تو آشنا شد شب من با شب تو بر ملا شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]همه ديدند اين نوع آشنايی تو را Ø±ÙˆØ Ùˆ ز من جانی جدا شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]لبت را من مكيدم در شب تار ز قندش من شدم آن شب گرÙتار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نخوابيدم سر شب تا سØرگاه مكيده شد لبت صد باره تكرار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز كوÙÙ‡ Ú¯Ùته ‌ای از شام بر Ú¯Ùˆ اسارت رÙته را از بام بر Ú¯Ùˆ[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز كلثوم Ùˆ ز زينب در اسيری ز بيمار Øسين آهسته ‌تر Ú¯Ùˆ[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را گويم ز كوÙه، شام تا شام ز سنگ شهر ها از بام تا بام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زدند بر كودكان ساعت به ساعت ز‌هر‌سنگی‌شكست‌رأسی‌به‌Ùرجام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به كوÙÙ‡ آمدند كلثوم Ùˆ زينب همان‌شهری‌كه بود، در‌تاب‌و‌در‌تب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به آن شهری كه بابا بوده Øاكم هوای ديگری در روز Ùˆ در شب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو ای كلثوم ديدی، كوÙÙ‡ آشوب اسيران گشته‌ ‌اند از رنج منكوب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
زدی Ùرياد Ùˆ Ú¯Ùتی سعد بي‌دين سخن‌گÙتی‌كه دشمن‌گشته‌سر‌كوب
اسارت بر اصالت رÙته در بند به‌ ظاهر شد اسيری‌ قيد در چند
اسيری عالمی را بوده در سير سيادت در اسارت آبرومند
يزيد Ú¯Ùتا به زينب از اسيران كه مردان از شما چون بوده ميدان
بÙرمود در جوابش مثل مردان Ú†Ùˆ شيری بوده‌اند، ميدان دليران
روز يكشنبه مورّخة 1395/4/18
**********************/
[/HIGHLIGHT]
دوبيتی‌های ( شماره – 33 ) گلچين
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8