دوبيتی های ( شماره – 32 ) كلاونگا

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

دوبيتی های ( شماره – 32 ) كلاونگا

پست توسط kalaavangaa »

[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دوبيتی های ( شماره – 32 ) كلاونگا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] **************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا ز تو تجليل گردد مسائل بين جمع تحليل گردد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به‌پايان می‌رسد محفل به خوبی تفاهم بين هر فاميل گردد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] كلا ونگا چه خوبیّ و چه مطلوب هوايت را بديدم خشك و مرطوب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تعادل هست بين هر‌ دو يكجا به ‌دينسان‌هست‌كلونگا‌چه محبوب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا تو را باشد دو نعمت كه آفتاب است و سايه در مزيّت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو اندر انتخاب باشی مخيّر كه‌ گرما يا برودت را غنيمت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا چه زيبا می‌نمايد به گرمايی ز خورشيدش طراود[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه زيباتر از آن باشد به سايه خنك باشد به هر وقتی كه آيد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا نداری اضطرابی نباشد بر تو هرگز پيج و تابی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قدم آهسته داری در صوابی خدا اجرت دهد آخر ثوابی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلاونگا وطن باشی تو بر من مرا تو زادگاهی امن و ايمن[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلم را خوش كنی با باد و باران به هر فصلی كنی لطفی تو بر من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلاونگا تو را من دوست دارم نگردد ساية تو از سرم كم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو زيبايی تو محبوبی به انظار كه اين لطف را خدايش‌كرده محكم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا تو را باشم خريدار به دنبال تو باشم من به بازار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را ديدم خريدار تو گشتم تو بردی‌ دل ز من يك لحظه تكرار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا تو را در صدر ديدم جوانان را در آن همدرد ديدم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به هر‌مشكل‌كه آيد سخت كوشند كنند هموار،‌آن را من‌كه ديدم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا جوانانت به همّت قوی باشند‌و هر‌يك را‌است حرمت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بكوشند درحريمت، با دو‌چندان از اين بهتر نديدم باد عزّت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا حسودان از تو دورند ندارند چشم بينا تا ببينند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تويی ايمن ز هر نا پاك و شيطان اهالی از پلشتی‌ها به دورند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا اميد بيشترت باد تو را ايمن ز زخم و نشترت باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو بسپردی خودت را بر خدايت اميد زندگانی خوشترت باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا به پيران دار عزّت بسی حرمت گذار تا هست فرصت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ببر سودی ز افكاری كه دارند خدا هم، با تو باشد وقت و ساعت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلاونگا جوانانت عفيف ‌اند به درگاه خدا آن‌ها خفيف اند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندارند معصيت تا حتّی‌الامكان نباشد گر نظر آن‌ها ضعيف‌اند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا بود شكرش فراوان كه او را هست آدابی به قرآن[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]امامان نزد آن‌ها بس عزيزند به هر‌شكلی برند فرمان ز يزدان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا تو دائم در، وضويی به هر كاری كه خير است، آرزويی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نداری غصّه‌ای كه هست الّله دما دم در تلاش و جست و جويی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كلا ونگا به كارت باش قابل چنان سودی شود در كار حاصل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
نترس از زحمتی‌كه هست لازم كه بادا بر تو عزّت در محافل
كلا ونگا تو را گر هست حاجت توكّل بر خدا دار و كرامت
ز او می‌خواه، كه مشكل را گشايد تو را او پشت باشد در حمايت
روز يكشنبه مورّخة 1395/5/3
*********************/
[/HIGHLIGHT]
ارسال پست