[HIGHLIGHT=#ffffff] بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های ( شماره – 32 ) گلچين[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]من‌به‌يادت‌سرشب‌تا ‌به ‌سØر‌ بيدارم ذكرØقّ گويم Ùˆ از بی‌خبران بيزارم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]من‌كه ‌از عابد‌و زاهد‌‌ببرم‌سودی‌چند صبØگاهان به سر سجدة تو بيمارم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سلامم بر تو مهدی، جان شيعه Ùقط ياد تو ايمن هست Øيطه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به هر شكلی مسخّر كرده دشمن كَند از بيخ و بن، از شيعه ريشه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]غروب Ø¢Ùتاب عصر جمعه سرازير است اشك از چشم شيعه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نيامد مهدی زهرا به صØنه اميد ديگری است چشمم به جمعه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به رمضان و صيام و ماه روزه توسّل در دعا، قرآن و روضه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سØر را با نماز Ùˆ قوت Ùˆ نيّت به اÙطارش ثواب Ùˆ اجر تازه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مناجات سØر وص٠خدايی است جداگشتن ز خواب اندر رهايی‌است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تمام Ùضل آن باشد كرامت كه او تنها Ùˆ بی Øدّ Ùˆ نهايی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خديجه كيست دوران رسالت خديجه كيست در عشق Ùˆ Øمايت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خديجه كيست در سوی عبادت Ù…Øمّد را خديجه مال Ùˆ مكنت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ù…Øمّد را خديجه تا كجا هست تمام مال خود را جا به جا هست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
نه تنها مال، بل جاه Ùˆ جلالش كند خرج Ù…Øمّد تا كه جا هست
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]علی لولوء علی مرجان باشد علی شمشير علی قرآن باشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]برد بر قبضة شمشير دستش كه در دست دگر قرآن باشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
ز قند لب چه غوغابی به سر شد به پوست وگوشت‌من‌چندين‌اثر شد
شدم راØت‌كه بوده خسته اين‌تن كه Øال من به اØوالی دگر شد
لبت را بوسه باران كرده بودم به چشمان تو مهمان كرده بودم
تو هم دادی جوابم را به امكان لب و چشم تو مهمان كرده بودم
تو را شبنم، شدم مست تماشا نشستی روی ساق و برگ گل‌ها
طراوت ياÙته هر Ú¯Ù„ از نشاطت سØر گاهان هر روزی Ùˆ هر جا
نمك را بر لبت كردی تو پنهان اجازت خواستم كردی تو كتمان
همين‌كه بر لبت لب گشته مايل چشيدم مزه اش را كرده آسان
پر پروانه و گلبرگ گل ها چرا ريزد به هم اشك است هويدا
چقدرØي٠است‌پر وگلبرگ اÙتد بگيرد جای هر يك آه Ùردا
گرÙتم دامنت اشكم در آمد ميان كوچه ‌ها بغضم بر آمد
بشستم خاك پايت زشك ديده مرا هر انتظاری بر سر آمد
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]سØرگاهان نشسته شبنم شب به روی ساقه Ùˆ گلبرگ كوكب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]چه زيبا شد گلستان در طراوت برای گل بود، بلبل زند لب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ú¯Ù„ Ùˆ بلبل، گلستان Ùˆ شبستان پر Ùˆ پروانه و، ساقیÙÙ‘ مستان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شبی گرد آمدند رسم ملاقات به شمعی‌گشته‌روشن‌باغ‌و‌بستان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بسوزد شمع از عشق عزيزان چكد اشكش به سرعت روی دامان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كند روشن درون بزم ياران بخندد آب گردد هست شادان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بنالد بلبل بی چارة من نوا دارد كشد آهی ز دامن[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز گل گويد ز پروانه كند ياد به‌ گرد شمع دارد آه و شيون[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز دو شنبه مورّخة 1395/4/14[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************/ [/HIGHLIGHT]
دو بيتی‌های ( شماره – 32 ) گلچين
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8