[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ياد مادر و پدر[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خداوند مادر و تقدير ای خداوند مادر و تغيير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هر سه، يك‌جا شده مرا تعبير مرده‌ام ای خدا از اين تÙسير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مادرم‌جسم Ùˆ Ø±ÙˆØ Ù…Ù† بودی در Ù…Øبّت ز تو نديده‌ام تأخير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رÙتی Ùˆ آتشی به جانم شد تا ابد رÙتنت به من تأثير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]من ترا Ù„Øظه Ù„Øظه، در يادم خاطرات قديم‌تو، نباشدم‌دلگير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هق‌هق گريه ام شد از ته دل ÙƒÛŒ شدم Ù„Øظه‌ای ز تو دلسير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دوريت را‌ گمان ‌نبود هرگز من٠تنها كجا روم، مادر٠پير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رÙته بود پيشترپدر از اين دنيا Ø±ÙˆØ Ø§Ùˆ شاد ز سال های كثير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سابعا‌خوش‌ترا است،از اب و‌امّ ياد آنها كه گشته‌ای خود پير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در جوانی Ú†Ù‡ در كهولت خود هرگز از‌مادر و‌پدر نگشتی سير[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT]چند رباعی[/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای مادر عزيز [/FONT][FONT=2 Nazanin]تو رÙتی[/FONT] [FONT=2 Nazanin]ز پيش [/FONT][FONT=2 Nazanin]من بيگانه ÙƒÛŒ شود Ú†Ùˆ تويی يار Ùˆ خويش من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]چرخ Ùˆ Ùلك[/FONT] [FONT=2 Nazanin]نديده به جزمهروعاطغه [/FONT][FONT=2 Nazanin]از[/FONT] [FONT=2 Nazanin]مادری كه [/FONT][FONT=2 Nazanin]چنين بود[/FONT] [FONT=2 Nazanin]رÙت ز[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT][FONT=2 Nazanin]پيش[/FONT] [FONT=2 Nazanin]من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]آن مادری كه مرا پروراند، رÙت Øتماً كنار Ùاطمه‌ام، جا گرÙت Ùˆ رÙت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای Ùاطمه تو دخت نبی يار مادرم Ù…ØÙوظ دار Ù…Øبّت مادر ز پيش رÙت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای مادرم تو چقدر زجر ديده‌ای دنيا به قدر زجر‌خودت، اجر‌ديده‌ای[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مادر‌غمين مباش ترا مادر‌Øسين گردد Ø´Ùيعة روز جزا، آنچه ديده‌ای [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای مادرم به ياد تو هستم به Ù„Øظه‌ها آن Ù„Øظه‌ای كه تو گشتی‌ ز من جدا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]يادم نمی‌رود به غروبی كه ترا مادر عزيز بسپرده‌ام به خاك‌‌و، تو‌از‌خاك من جدا[/FONT][/RIGHT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز يكشنبه مورّخة 1394/1/30 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ياد مادر و پدر
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8