[RIGHT][FONT=Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Nazanin]ناجات با خدا(شماره-3)[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خداوند قادر Ùˆ منّان ای خداوند قاهر Ùˆ غÙران[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]كار من هر گناه Ùˆ هر عصيان جای Ù…Ú† ‌ها گرÙته‌ای دستان[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خداوند گار Ùˆ ربّ ودود ای خداوند Ù…Ùسدان Ùˆ Øسود[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درتعجّب‌شدم‌مرا‌است‌چه‌ سود از Ùساد Ùˆ گناه نا Ù…Øدود[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای كريم و بخشنده ای خدای عظيم و زيبنده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درد من را طبيب Ùˆ كاهنده وسعت رزق تو Ùزاينده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای غاÙر روز جزا تا به ÙƒÛŒ باشيم ما از تو جدا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]از ‌عطايت بهره گيريم‌‌آن‌و‌دم پس چرا غÙلت كنيم بی انتها[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای قادر Ùˆ Øیّ Ùˆ صمد بی ‌نيازی Ùˆ ØŒ تو تنها Ùˆ اØد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ني ترا Ùرزند Ùˆ تو Ùرزند كس ني به تو مانندو تو مانند كس[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]خدا يا Ùرصتی آمد مرا پيش كنم Ùكری به Øال Ùˆ چاره خويش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]پلی سازم به سمت و جانب تو از آن پل بگذرانم توبه خويش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدا درد از من‌ Ùˆ درمان ز تو ای خدا عذر از من Ùˆ اØسان ز تو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درد Ùˆ عذرم را خدا يا چاره ساز اين تو Ùˆ لط٠از تو Ùˆ اØسان ز تو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]خدا يا لط٠داری بينهايت نه يك Ù„Øظه، هزاران وقت Ùˆ ساعت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ضعيÙÙ… قادری Øیّ Ùˆ توانا عليمیّ Ùˆ سميعی بينهايت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]بر جان من جانان تويی بر جسم من درمان تويی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]من بنده Ùˆ در كمترين هم خالق Ùˆ سبØان تويی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]من سابع و تو صانع تو صادق و [/FONT][FONT=Nazanin]من سامع [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]من خاشع و تو سرمد تو خالق و من خاضع [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]روز پنجشنبه مورّخة 1394/1/27 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
مناجات با خدا(شماره-3)
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8