رباعيات گلچين شده ( شماره-6 )

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات گلچين شده ( شماره-6 )

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده ( شماره-6 ) [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد زمستان را تمام است رسيده فصل گل، شادی به كام است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به رنگ سرخ و زرد و ارغوانی درختان را شكوفه ، كلّ و تام است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد دگرگون گشت صحرا روان است آب ها در سمت دريا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]فراوان بهره گيرند باغ و بستان از آن آب بهاران، دشت و گلها[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=2 Nazanin]بهار آمد به صحرا و در و دشت پرنده را شده فرصت به هر گشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به اوج خود رسند در صحن پرواز شود آسان برای رفت و برگشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بال و پرم بودی خبر نداشتم تاج سرم بودی خبر نداشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]فكری به من‌داشتی خبر نداشتم شوق سفر داشتی خبر نداشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مرا در باغ و بستان‌ها گذار است پر از گل باشد و فصل بهار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلم شاد است و ايّامم به كام است خدايا شاكرم نظمی به كار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار است و، فراوان بارش آمد زمستان رفت بهار در گردش آمد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هوای كوی يارم گشت در سر كه ابر آسمان، در غرّش آمد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]معطّر شد هوا، آهی بر آرم دلِ پر درد را، از غم در آرم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]برانم از دل و جان حزن و اندوه نبوده چون سبب، از جا در آرم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مرا فصلِ بهار و، عشق گلها برون شد غم ز دل، الحمدلله[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شدم شاد و، دگر حزنی نباشد معطّر گشته از گلها، به صحرا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سال و نوروز را به بز آغاز پشتِ سر اسب را شده‌، همساز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]اسب رفت و، بز آمده ميدان در پی جستجو است، از آغاز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بز گر می ‌رود به بالا دست تا خورد آب را ، نخورده دست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خود‌ضعيف و نحيف، از‌همه‌كمتر آبِ سرچشمه می‌خورد، آن پست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]از رنگ زرد بلبل و گل باشدم سئوال آمد جواب كه ترا باشد اين محال[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در ذهن ناقص من باشد اين جواب هر رنگِ زرد، شود احتياط حال[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شد سئوالم به لاله با دقّت كه چرا رنگ سرخ را شدی قسمت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گفت‌رنگم به‌خون‌هماهنگ است شادی و هر شهيد را، در بخت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هوايی شد دلم در نيمة شب سراغ گل گرفتم، شبنم شب[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سحرگاهان بديدم خيسی گل من و‌شبنم شديم مهمان‌آن‌شب[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز يكشنبه مورّخة 24/12/1393 عبّاس توكّلی (سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست