رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره -4)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره -4)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمه تعالی[/FONT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]رباعيات سروده شده توسّط اينجانب[/FONT] [FONT=Arial,sans-serif]عبّاس توكّلی (دل- شماره -4)[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]كجارفتی توای دل، ديربازاست فضای خانة من، باز باز است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]كه ترسم گر پذيرم بار ديگر شود عادت برايت صحنه سازاست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل و چشم و زبان‌و‌گوش و‌هم دست برای كار نيكو، گشت همدست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گريزان نيست پا، در جستن آن همه در كار باشند، هست يكدست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل ريشم، پريشانی چرا تا كجا رفتی، تو حيرانی چرا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]رفته‌ام من تا كه سامانت دهم بی سر و سامان من رفتی كجا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل وای دلبروای دلخوشی جمع هستيد از برای سرخوشی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]هر سه را دارم عزيز و مغتنم هم دل و هم دلبر و هم دلخوشی [/FONT][/RIGHT][RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل و ای كاروان آهسته‌تر ای غم و زخم زبان آرامتر[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل وزخم زبان كاروان غم نشسته بر من خونين جگر [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل فزا گرديد اين جان و تنم دلربا گرديد صحرا و صنم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گركه مهمانم شوند صحرا‌ودل هركه را ديدم بپرسم كوصنم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل و ای دلربا، كو ياسمن آهو و قرقاول و دشت و دمن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]هر كجا باشند از ره می‌رسند وه چه زيبا می‌شود باغ و چمن [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای بهاروای گل وشاهين و باز طوطی و قرقاول و ای شاهباز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل و ای دلبر و ای نازنين مست مستان آمدند از دير باز [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]الها گرمی دل را صفا بخش نمای رو سفيدان را جلی بخش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دوای درد مندان كن فراهم به چشم بندگان خود حيابخش [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خدا يا من كی‌ام من در كجايم غريبم آشنايم يا گدايم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]اگر با چشم ِ دل بينم خودم را بفهمم تا كی‌ام من در كجايم [/FONT][/RIGHT][RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]وفای ِعهد نمودی، دلت‌خبر‌دارد؟ تلاش و جهد نمودی، دلت خبردارد؟[/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif]<[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل خمارتواكنون كجا نمايد سير؟ مگر به حال توی ِ مبتلا خبر دارد؟ [/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نشستی در كنارم ای دل سخت به حرفم می‌كنی گوش،‌ای توسرسخت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نصيحت را پذيرا باش از من و الّا می‌شوی رسوا و بد‌ بخت [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به دلداری بگفتم، دلبری را بدو گفتم كه چونی، دلبری را[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بمن گفتا كه باشد، فرق بسيار كه اين داراست و،آن‌هم بی‌بری را [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]تا كه زيبا هست زشتی پستی است تا كه رعنا هست پيری سستی است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گر ترا گندم بود، جو بی ثمر زشتی و پيری و‌جو، دركاستی است [/FONT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]روز سه شنبه مورخه28/11/1393[/FONT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست