رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره1 )

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی (دل- شماره1 )

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمة تعالی[/FONT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT][FONT=Arial,sans-serif]رباعيات سروده شده توسّط اينجانب[/FONT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]عبّاس توكّلی[/FONT][FONT=Arial,sans-serif] (دل- شماره1 )[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Arial,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا در غصّه و جنگی هميشه دلا در محبس ِ، تنگی هميشه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بيا از خانة تنگت، تو بيرون چرا چون شيشه و، سنگی هميشه [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلم گشته اسيرِ، شك و ترديد چرا هر لحظه بر او هست تهديد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مترس‌ای دل قوی باش ومقاوم نشايد بر تو حتّی، فكر تهديد [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چراای‌دل به‌سان شيشه گردی به سنگی نا گهان بشكسته گردی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گرت‌آيد‌ترك ازسنگ بد خواه نماند بر من ِمسكين، هوا خواه [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به دل گفتم سرشب درد وغم را شمردم يك به يك، بسيار وكم را[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به او گفتم گرت، باشد ميسّر دوا كن تا سحر، بسيار و كم را [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا از گرد غربت، غم نباشد غريب بسيار باشد، كم نباشد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]غريبان‌را به‌غربت ضامنی‌هست رضا در ياری ما، كم نباشد [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا‌مستی توای‌دل مستی‌ات‌چيست فراراز‌دست هستی نيستی‌ات چيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا پابند نباشی، بر تن خويش بيا نزدم ببينم ، سستی‌ات چيست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ترا ای دل ببايد، پاك باشی فرو افتاده و، در خاك باشی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نگيری تو به هر، چيزی بهانه نكن كاری كه در خاشاك باشی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]به دل گفتم كه من‌مست و‌خمورم زچشم عاشقان من دور دورم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نشانم را مده، بر دست مردم سر شب تا سحر من كوه طورم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا در حسرتِ ، خاك مدينه نبی و فاطمه، قبر بقيه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]هزاران بارگشتم صحن واطراف نديدم قبر مادر، در مدينه [/FONT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا زندان ِ غم را برگزيدی در آن، زندان تن را برگزيدی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بيا از‌بند آن زندان، تو بيرون چرا‌از بين عالم،‌غم را بر‌گزيدی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا بر درد و غمها، مبتلايی مخالف بر، غريب و آشنايی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بيا در خلوتت، از خانه بيرون كه بينی با غريبان آشنايی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif]<[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]به دستت سنگ دادم نرم گردی كنارت من نشستم، گرم گردی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ندادم تا كه هر‌ دل را نشانی زنی با‌آن سپس سرگرم گردی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا دلسرد باشی، بهر هر كار چرا بر خود گرفتی، كار دشوار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خدايا سرديش را، چاره‌ای ساز كه باز آيد ورا، در كار هموار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Tahoma,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل ِ گرم ِترا، آباد بينم ز هر درد و غمی، آزاد بينم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نبينم سردی آنرا، الهی هميشه جهره‌ات را، شاد بينم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]

[FONT=Arial,sans-serif]

[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]جمعه 24/11/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست