[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]
بسمة تعالی [/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] درد دل امام ØØ³ÙŠÙ† با يارانش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكل من ØŒ آب نيست ÙƒÙˆØ¯ÙƒÙØŒ بی تاب نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم ،درد دل است مزرع ÙØŒ بی ØØ§ØµÙ„ است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مزرع ÙØŒ جدّم Ù…ØÙ…ّد كشت او، ØØ§ØµÙ„ نيامد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]خون‌دهم، در‌پای نخلش پر كنم، انبار و دخلش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم بی ياريم نيست شب به ØµØ¨ØØŒ بيداريم نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم دين پاشی است Ù…Ø³Ù„Ù…ÙŠÙ†Ù ÙØŒ ناشی است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گول و، تزوير و ريا خورده‌اند، از اشقيا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]گرگ گشته، خويشان خون روان، در جويشان[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكل، خون اكبرم نيست ØÙ†Ø¬Ø±Ø© ØŒ اصغرم نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم،‌آن دين سوار است ØØ§ÙƒÙ… مشروب خوار است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بخت ما را، كرده باطل آن يزيد ÙØŒ مست جاعل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]تكيه زد، بر جای عالم Ù…ÙØ³Ø¯ ÙØŒ مردود ظالم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]†يار من، ای يار من مونس و، غمخوار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مشكلم، دينار نيست سوختن ÙØŒ در نار نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دست كش، بر سينه ‌ام سينة ، بی كينه ‌ام[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]پينه بسته زخم من از Ø¬ÙØ§ÛŒÙ ٠اهرمن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]يار Ùمن ØŒ بيدا ر شو دين ÙØŒ ØÙ‚ را يار شو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]شعر از علی تورانی- پاييز 1393[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Calibri][/FONT][FONT=Arial,sans-serif]بنا به در خواست آقای مهندس علی تورانی مطابق متن زير شعر بالا را درسايت آقای رØÙ…انی بار گذاری نمودم.[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif]سلام خدمت آقای ØØ§Ø¬ عباس توکلی
بسیار متشکریم از اینکه با کمبود توجه از طر٠اعضای نسبتا ÙØ¹Ø§Ù„ سابق از بایت Ú¯Ø±ÙØªØ§Ø±ÛŒÙ‡Ø§ÛŒ کار Ùˆ درس Ùˆ غیره ØŒ شمع سایت رو روشن Ù†Ú¯Ù‡ داشته اید Ùˆ با ذوق Ùˆ شوق شعری Ú©Ù‡ دارید
مطالب مناسبی ارسال Ù…ÛŒÙØ±Ù…ایید Ùˆ البته این تشکر شامل ØØ§Ù„ دایی مختار نیز میگردد .
اگر مواÙÙ‚ باشید شعری Ú©Ù‡ بنده به شما داده ام را توی سایت قرار دهید Ùˆ آن را نقد Ùˆ بررسی بگذارید ØŒ تا بهره ای هم بنده از بابت نظرات دوستان ببرم .
مجددا متشکرم .[/FONT][/RIGHT]
درد دل امام ØØ³ÙŠÙ† با يارانش
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8
Re: درد دل امام ØØ³ÙŠÙ† با يارانش
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#fafafa]ممنون آقای ØØ§Ø¬ عباس توکلی . برای شروع نظر خوتان را راجع به شعر بنده Ø¨ÙØ±Ù…ایید . البته بعنوان یک شاعر مبتدی .[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
Re: درد دل امام ØØ³ÙŠÙ† با يارانش
سلام آقا عزت
شعرهای دیگری هم دارم Ú©Ù‡ متعاقبا براتون Ù…ÛŒÙØ±Ø³ØªÙ… .
نظر شما راجع به شعر Ùوق چیه ØŸ البته بیشتر منظورم Ù…ØØªÙˆÛŒ Ùˆ معنی شعر .
ارادتمند شما ، ما .
شعرهای دیگری هم دارم Ú©Ù‡ متعاقبا براتون Ù…ÛŒÙØ±Ø³ØªÙ… .
نظر شما راجع به شعر Ùوق چیه ØŸ البته بیشتر منظورم Ù…ØØªÙˆÛŒ Ùˆ معنی شعر .
ارادتمند شما ، ما .