بیا تو کارت دارم

ارسال پست
نمایه کاربر
iman_tourani
ناظم سایت
ناظم سایت
تشکر کرده: 13 دفعه

بیا تو کارت دارم

پست توسط iman_tourani »

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]به نام خدا[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]هر که را عشق حسین اندر سر است بسم الله[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]با سلام خدمت عاشقان حسینی و هم ولایتی های عزیز، برای تهیه ابزار و البسه تعزیه نیازمند به کمکهای مالی[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff] شما عزیزان هستیم علاقه مندان می توانند هدایای نقدی خود را به شماره کارت 6037991341327413 آقای [/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]حاج جعفر توکلی واریز نمایند[/HIGHLIGHT][/RIGHT]
[/FONT]

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]هیئت تعزیه خوانان روستای کلاونگا[/HIGHLIGHT][/RIGHT][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]تصویر[/HIGHLIGHT][/RIGHT]
[/FONT]
نمایه کاربر
amerali

Re: بیا تو کارت دارم

پست توسط amerali »

سلام آقا ایمان
اگر موافق باشید ، چون همه اهالی به اینترنت و سایت دسترسی ندارند از طریق سامانه پیامکی این درخواست رو برای همه کسانیکه شماره تلفنهاشون رو داریم بفرستیم و از ایشان اعلام واریزی بگیریم .

با هماهنگی با حاج جعفر و کسب اجازه موضوع را از طریق پیامک هم که شده به بنده خبر بده تا اقدام کنیم .
نمایه کاربر
amerali

پست توسط amerali »

حالا که ما اومدیم تو و فهمیدیم چکار دارید و این جوری مردم رو مجبور به کار خیر میکنید ( زرنگ )
بعد از جمع آئری وجوهات یکی از منابع خرید اقلام تعزیه پایین ناصر خسروی تهرانه ولی لباسها رو خانمهای خیاط محلی میتونند بدوزند فقط پارچه ها خریداری بشه .
نمایه کاربر
iman_tourani
ناظم سایت
ناظم سایت
تشکر کرده: 13 دفعه

پست توسط iman_tourani »

سلام . همین فصد هم داشتیم اما دقیقه 90 و بعد ار تصمیم گیری برای تشکیل هییئت تعزیه خوانان کلاونگا قرار شد بعد از مطرح کردن این موضوع در آن هیئت با شما هماهنگی لازم بشود . در مورد مکان خرید هم هماهنگی شده بعد از استعلام فیمت از قم و اصفهان به این نتیجه رسیدیم آمل به صرفه تر است
ممنون
ارسال پست