بسمه تعالی
مرØÙˆÙ… آقا سيّد جلال برازنده Ùقط دو سال از من بزرگتر بود.در دوران Ø·Ùوليت در اغلب بازی‌های دسته جمعی از جمله (خرك جزن جز-تب Ú†Ùˆ -بركا -....) با همديگر مشاركت داشتيم . يكی دو سال در مكتب
خانه مرØÙˆÙ… شيخ علی در كلاونگا هم مكتب بوديم، Ùˆ همچنين يكی دو سال در دبستان جديدالتّأسيس اليكا مشغول ØªØØµÙŠÙ„ ابتدايی بوديم..در بسياری از كارهای روزمرّه آنجا با هم همكاری داشتيم
در تعزيه خوانی‌ها يكديگر را تشويق می‌كرديم، ( اغلب نسخ ØªØ¹Ø²ÙŠÙ‡Â«ÙØ±Ø¯Â» قديمی يا به خطّ او است يا به خطّ من).به ØÙ‡Øª اين كه اغلب سال‌ها، ماه‌های Ù…ØØ±Ù‘Ù… Ùˆ ØµÙØ± در دل Ø³Ø§Ù„ØªØØµÙŠÙ„ÛŒ بود وبنده در تهران مشغول
ØªØØµÙŠÙ„ بودم اين ÙØ±ØµØª از دست من خارج شد Ùˆ چون ايشان در Ù…ØÙ„ ØØ¶ÙˆØ± داشتند، از موقعيّت Ùˆ ÙØ±ØµØª Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نموده وبا بهره‌گيری از تشويق اهالی Ùˆ اهل خانه در تعزيه خوانی به جای خوبی رسيد.
يادم میآيد در يكی از تابستان‌ها در يكی از سال‌های دهه سی كه سنگسری‌ها در بندسر سياه چادر داشتند وبا ØØ¯ÙˆØ¯ شصت Ù‡ÙØªØ§Ø¯ Ù†ÙØ± در آنجا زندگی مي‌كردند از تعزيه خوانان همراه اهالی دعوت كردند كه در آنجا
تعزيه ØØ¶Ø±Øª Ø§Ø¨ÙˆØ§Ù„ÙØ¶Ù„(ع) خوانده شود اهالی Ùˆ تعزيه خوانان نيز از اين موضوع استقبال نمودند. همه دعوت شدگان به همراه همه مدعوين Ø¯Ø±ÙØ¶Ø§ÛŒ بين چادرها كه ميدان نسبتاً وسيعی بود ØØ¶ÙˆØ± ÙŠØ§ÙØªÙ†Ø¯ Ùˆ تعزيه
شروع شد .نقشی را كه آقا سيّد جلال داشتند در چند نوبت Ø§ÙŠÙØ§ÛŒ نقش كردند، در ÙØ§ØµÙ„Ù‡ بسبتاً زيادی كه پيش آمد ايشان Ø±ÙØªÙ†Ø¯ پشت يكی از چادرها خوابشان برد Ùˆ در نوبت بعدی او، ايشان را پيدا نكردند .مرØÙˆÙ…
مشهدی عبدالله توكّلی كه Ù†ÙØ³ بسيار خوب Ùˆ چاقی داشتند آنقدر شيپور زدند كه در اين ÙØ±ØµØª ديگران توانستند پشت يكی از چادرها اورا پيدا كنند
در تابستان سال سی Ùˆ هشت كه ما خانه قديمی‌مان را تخريب نموديم Ùˆ در ØØ§Ù„ ساخت خانه ÙØ¹Ù„ی‌مان بوديم با اجازه ØØ¶Ø±Øª آقا از يكی دوتا از اطاق‌های ايشان Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نموديم ØŒ Ùˆ از اين ÙØ±ØµØª خوب طلايی در
زمينه‌های مختل٠به خوبی Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نموديم .
خداوند Ø±ÙˆØØ´ را شاد وبا جميع اجداد طاهرينش Ù…ØØ´ÙˆØ± گرداند . والسّلام عليكم Ùˆ رØÙ…ت‌الله Ùˆ بركاته
عبّاس توكّلی(سابع) تهران
مرØÙˆÙ… مغÙور آقا سيّد جلال برازنده
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8