[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عشق كلو نگائيان بادا به سر[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عشق كلو نگائيان بادا به سر هر دم Ùˆ ساعت زند Ù…ØÙƒÙ… به در[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گويد‌او‌بيچاره‌ای، ای‌جان به سر كی تو را وقت است و تا گيری ثمر[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز ها در آخر است سعيی دگر جان رود، پيكر ندارد منتَظَر![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جان Ùˆ پيكر عشق را Ùهمند Ùˆ بر پيكر٠بی جان كجا دارد ثمر[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جان‌به قربان‌همه ÙØ§Ù…يل‌و دوست ÙƒÛŒ بگنجد عشق والا زير پوست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شعر گويم بر وطن از عمق جان هر‌چه گويم قطره است اين را بدان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شعر‌و‌عشقم‌يك‌به‌يك‌ممزوجه شد شاعر و عاشق ز هم شرمنده شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شعر٠شاعر كی بگيرد‌ اوج تند بی خطر باشد به دريا موج كند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]اوج شعر٠تند غوغا می كند هر چه در دل را، هويدا می كند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نا گهان در آسمان پر می كشد هر چه عاشق، را است رسوا میكند[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كشتی Ùˆ امواج كند، اند بی خطر می‌رسد ØØ§Ø¬ÛŒ به مقصد زاین Ø³ÙØ±[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ای خدا امواج تند آيد ز دور می ‌برم من آرزو‌ ها‌ را به گور[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شعر بی پايان من سرعت Ù†ÙŠØ§ÙØª عمر Ùˆ شعرم هر دو را ÙØ±ØµØª Ù†ÙŠØ§ÙØª[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ديگران ÙƒÛŒ Ú¯ÙØªÙ‡â€ŒØ§Ù†Ø¯ اين ماجرا من به سامان Ù…ÛŒ رسانم Ú¯ÙØªÙ‡ را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گر عزيزان سر زنند بر سايت ما ÙØ±ØµØªÛŒ يابم بگويم هر Ú†Ù‡ را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ú¯ÙØªÙ‡ ام من با دو بيتی شعر ناب Ù‡ÙØªØµØ¯ Ùˆ بيست بيت‌باهر‌پيچ‌و‌تاب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]اين همه در شأ Ù† كلونگا بÙوَد شعر Ùˆ اشعار دگر هر جا بÙوَد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ú¯Ø±ÙƒÙ†Ù†Ø¯â€ŒÙØ§Ù…يل‌و خويش‌بر من دعا ÙƒÛŒ شود سابع به هر غم مبتلا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز دو شنبه مورّخة1394/12/17 ساعت 21[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************[/HIGHLIGHT]
عشق كلو نگائيان بادا به سر
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8