دوبيتی‌های ( شماره – 29 ) گلچين

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

دوبيتی‌های ( شماره – 29 ) گلچين

پست توسط kalaavangaa »

[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دوبيتی‌های ( شماره – 29 ) گلچين[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هزاران بار بنوشتم ورق را قلم بر دستِ‌ من، آمد شفق را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]برايم‌كی‌شود‌يك فرصتی چند كه از دشمن بگيرم هر چه حق را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نوشتم با قلم من نامه‌ ای را ببستم بال كفتر بچّه‌ای را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دهد آن رقعه را در دست دلبر پرش‌بشكست‌و پربشكسته‌ای را[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم‌دردست‌من‌هی‌می‌خورد سُر دهان اندر كلامم می‌ شود مُهر[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]توانم در نوشتن يا به گفتن ميسّر نيست تا نامه كنم پُر[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم از دست من افتاد و بشكست دوات جوهرش از شيشه نشكست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زدم ا نگشت خود بر جوهر آن نوشتم با دو انگشتم كه نشكست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم در دست من آب روان است دلم را هر چه بود آن را بيان است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نوشتم با قلم هر درد دل را سبك گشتم كه آنی را عيان است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم بشكست و جوهر خشك گرديد تمام رشته‌ هايم كُرگ گرديد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بپوسيد كاغذی چاكی به دفتر ز آن‌ها هر يكی را گُرگ گرديد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم بر دست آمد تابعم شد نوشتم آن‌ چه را كه طالعم شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قلم بر دست سابع خوش درخشيد كه در هر گفته‌ای آن سامعم شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نوشتم با قلم از نام الّله به بالای سرم الحمد للّله[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]محمّد با علی اندر يمينم حسن را با حسين مادر يسارا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به پنج تن شد مزيّن خانة من مرا فخر است اندر لانة من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] مر ا سابع نباشد بهتر از اين كه آل‌ الّله را كاشانة من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خوش و خرّم شدم از نام پنج تن سلامم بر محمّد پارة تن[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] علی را هم درود، زهرا سلامی حسن را با حسين از جانب من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدايا غصّه‌ام را با كه گويم ندارم محرمی تا چاره جويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]درونم پر شده از غصّه و غم تويی محرم چگونه باز گويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هرآن چه از تو دارم بهترين است به جز‌آن ها مرا دركمترين است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا در درونم غصّه‌ای نيست خدا زيبا و شادی آفرين است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا من تو را در التماسم توكّل بر تو دارم در سپاسم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز تو خواهم هميشه چيز زيبا نشاطی آورد، بر هر اساسم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل و ساحل كجا در امن باشد كه آن دو را كجا يك لحن باشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلی سوزد ز عشق، ساحل به دريا شوند تخريب، دو را نا امن باشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پدر اسم مرا عبّاس گفته است به‌هر‌كس‌گفته، با‌‌احساس‌گفته‌است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زبس‌گفت،‌حك‌شده‌بر‌جسم‌و‌جانم ابوالفضل هم مرا ‌عبّاس ‌گفته است [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پدر جان خواستی مردی شوم من كه اندر زندگی فردی شوم من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دعا كردی برايم در مجالس برایِ دوستان قدری شوم من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]************************************************** [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گناهی نيست تا بر من شود سدّ خدا را شكر باقی هست مرا حدّ[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]فيوضات خدا بر من سرا زير رسد اندازه ‌ ای در حرف ابجد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پدر جان درس قرآن داده بودی به خُردی علم بر آن داده بودی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]فرا آموخته ‌ام من اوّلش را از آن قرآن مرا جان داده بودی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز چهار شنبه مورّخة 1395/3/5‍[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************/ [/HIGHLIGHT]
ارسال پست