دو بيتی‌های ( شماره – 30 ) گلچين

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

دو بيتی‌های ( شماره – 30 ) گلچين

پست توسط kalaavangaa »

[HIGHLIGHT=#ffffff]سمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های ( شماره – 30 ) گلچين[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]غروب ديگری از جمعه آمد كما كان انتظار بر شيعه آمد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نيامد مهدی صاحب زمانم كه درد و غصّه اش در سينه آمد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به نام خالق عشق و محبّت كه‌او داده ‌است ‌بر ‌انسان فضيلت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زمين و آسمان از او عنايت كه تا آدم رسد بر اوج قدرت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين در عاشقی يكتا ندارد به مانندش فلك، دنيا ندارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين دارد علی اكبر به ميدان حسين در عشق او پروا ‌ندارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] ***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين را دوستی قالب نباشد كسی را مثل او طالب نباشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به رنگی چهره‌ای اصلی نژادی به مانندش‌كسی جالب نباشد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] ***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين‌را‌تشنگی‌سهل است‌و‌آسان تحمّل می‌كند هر جای میدان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه آثارش در او پنهان بماند ز بان اكبرش حس كرده از آن[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين را تشنگی‌كی‌مضطرب‌كرد حسين را تلّ زينب منقلب كرد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين‌گفتا نيا ‌خواهر به ميدان كه‌‌دشمن‌صحنه‌ها‌ را ملتهب كرد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا در هر نفس شكر فراوان در آن سلول‌ها بيش از هزاران[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
تلاشی می‌كنند اندر دم و باز به جذب و دفعِ اكسيژن ‌كماكان
غروبِ جمعه آمد يار من كو سجود و سجده آمد يار من كو
نباشد بی ‌قراری را قراری هنوز چشم انتظارم يار من كو
غروب جمعه آمد ماه خرداد خمينی رفت و مهدی را كنم ياد
به روز چهاردهم از ماه سوّم نيامد مهدیِ من داد و بيداد
بهار آمد گلستان گشته مشحون كه هر روز از بهاران بوده ميمون
ز هر گل بوده اندر جمع گل‌ها هزاران رنگ و بو گرديده افزون
خدا يا نعمتت بسيار باشد كه هر سختی مرا هموار باشد
هزاران نعمت ريز و درشتت به هر جايی مرا در كار باشد
الهی دست نيكويی شده رو كز آن‌عشق خمينی گشته است بو
حسينی آمده جایِ خمينی سلامِ خالصم بر هر دو بر گو
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدايا چشم من اشك آفرين است مبدّل شد به دريا، سهمگين است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]چه طوفانی شده موجی به پا شد كه ‌امواجش‌به‌ساحل‌همنشين‌است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كُمُرودِ محله چه با صفائه مرام و معرفت، عهد و وفائه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بزرگان محله كجه بوردنه هلا هم تعزيه، اوجه به پائه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ای كشتی نجات دو عالم حسين من طوفان زده به ‌كرب‌و‌بلا، ای‌حسين‌من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ظلمانی‌است‌اين‌جهان‌و‌نباشددرآن‌به‌نور فرياد‌رس‌تو ‌باشی‌و، مهدی ‌حسين‌من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را بودم عزيز، در جنگ پنهان نديدم از تو عشقی، گشته كتمان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو در فكرم بُدی خورد و خوراكم ندانستم تو هم بودی به دينسان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
پر پروانه‌ای با شعلة شمع كنار هم شدند در محفلی جمع
پر پروانه سوخت از شعلةآن گريست پروانه و اشكی شد از شمع
گل زنبق گل عشق و نشاط است برای دلبرم اصل حيات است
ميان خرمنی از آن نشستيم از اوّل بر‌شمرد قبض و برات است
روز دوشنبه مورّخة 1395/3/17
**********************/
[/HIGHLIGHT]
ارسال پست