[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های ( شماره – 24 ) دل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]درون دل شده است يك زخم كاری توانم كی بود دل را به ياری[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]طبيب زخم دل يار است و دلبر ندارم من ز او قول و قراری[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]چرا اندر دلم اÙتاده آشوب بنای دل ز شورش گشته مخروب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]رجوعم شد به آن استاد بنّا به پا دارد بنای خوب و مطلوب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل و دلبر مرا بيچاره كرده به هر كوی و دری آواره كرده[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندارم در درون آرامشی را كه دلبر در برون ويرانه كرده[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Øلاوت آمد Ùˆ قند لبت شد به كنج لب شب Ùˆ نيمه شبت شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ببوسدم لبت، دلبر شكر بود نه تنها روز بلكه در شبت ‌شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]لبت را غنچه كردی وای بر من سراسر هديه كردی وای بر من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بچيدم غنچه ها را از تو دلبر مرا بازيچه كردی وای بر من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]از آن قند لب و آن گرمی لب مرا در كام شيرين و به تن تب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا صاØب لب يار Ùˆ دلدار مرا بازی دهد تا نيمة شب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شب‌ است‌تاريك‌ و‌دلبرهم‌ چو‌مهتاب به بالين آمده در ‌عالم خواب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نشسته در برم، نازم كشيده است هم آغوشش شدم در وقت ناياب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شب مهتاب آمد ماه رويی مرا بوسيده او كرد آرزويی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
بگÙتا در دلم عشق تو دارم نباشد بر سرم روز جدايی
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]دل و دلدار و دلبر جمع هم شد گذر بر دل چه شيرين شكّرم شد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بخنديدند Ùˆ بگÙتند هر سه باهم Ú†Ù‡ دانی خاك عالم بر سرم شد [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شبی زيبا قدی رعنا دلی شاد مرا دلبر به خوابم آمده ياد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ú†Ù‡ شدآن شب Ú†Ù‡ شدآن‌قد، برÙتند Ùقط شادی به دل مانده مرا ياد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]زبان در وص٠تو اÙتاده لكنت Ú†Ù‡ زيبا رو تويی در ملك Ùˆ مكنت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به عمر خود نديدم بهتر از تو چه سازم با تو من هستی تو لعبت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به پيری آمده خوی جوانی دلم آماده در عشق نهانی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
چه آمد بر سرم كی‌خواستم من به رسوايی چه سازم ناگهانی
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]من از اعماق دل ياد تو كردم سر شب تا سØر Ùكر تو كردم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
به چشم اشك و به دل آه و جگر سوز نثار بر آن قد رعنا تو كردم
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]*************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا از موی سر پيری نشان است وليكن اين دلم در‌جا جوان است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نمانده غصّه ای در طول عمرم Øيات Ùˆ زندگی را در گمان است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را با دوستانم دل قسم باد مرا در دوستی ثابت قدم باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تعهّد كرده‌ام با هر يك از دوست ÙˆÙا داری كه تا جان در تنم باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تعهّد كرده ‌ام با دوستانم كه اندر دوستی همّت گذارم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به يك‌رنگی مقيّد باشم ای دل نگيرم رنگ ديگر، پا Ùشارم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا در دوستی ØµÙ„Ø Ùˆ صÙا هست به غير‌ازآن‌چه‌چيزی راوÙا هست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تمام دوستان را من شمردم دل هريك،‌دوخصلت‌را ‌به‌پا‌هست[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را عشقی است بر دل تا بتازم قمار عشق را هرگز نبازم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
كه سنگينی آن همواره بر دوش به آن زنجير و آن گردن بنازم
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]***********************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز دوشنبه مورّخه 1395/3/10[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**********************/ [/HIGHLIGHT]
دو بيتی‌های ( شماره – 24 ) دل
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8