دو بيتی‌های چهارده معصوم(ع) شماره-1

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

دو بيتی‌های چهارده معصوم(ع) شماره-1

پست توسط kalaavangaa »

[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمه تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های چهارده معصوم(ع) شماره-1 [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بارها گفتا محمّد از لسان كردگار لا فتی الّا علی لا سيف الّاذوالفقار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]درعدالت‌درجوانمردی‌كه‌ديده‌آن‌زمان جزعلی‌شايسته‌ترباشدبه‌كارروزگار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]محمّد عشق من در جان من باد كه در وردم همی در جان من باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا داند كه او از قلب پاكم تراوش می‌كند از من به من باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به هرجا می روم درخواب وبيدار محمّد را به ذهن آرم به افكار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا بر او نهاد در كلّ هستی كه او اشرف بود رفتار و كردار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا زهرای اطهر بی بديل است كه او جان است و اشيا را دليل است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه اوهم آب كوثررا نصيب است كه او چون كوثری را خود خليل است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا عزّتی دادی به زهرا ندارد جز علی كفوی به دنيا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]علی باشد به زهرا قدر كافی تمام انبيا بر او هوا خواه [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]راضيه زهرای اطهر در كلام می فرستد بر خداوندش سلام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
روح‌پاك‌وجان‌خاكش‌خاكی‌است می‌زند صد بوسه بر خيرالانام
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] ******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلم عشق علی را ساز ِگار است سرم سودای او را بس به كار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه حق اندر كنار ملك طلقش كه نامش ورد ما ليل و نهار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] ******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]محمّد گفته دشمن نا به كار است سِلاح در جنگ خيبر ذو الفقار است [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به غير از ذوالفقارچيزی‌به كار است فتوّت از علی همراه كار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شيعيان حلّال هر مشكل علی است حافظ ‌اموال ‌و آب و گل علی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گر تو را هر مشكلی آيد پديد حلّ آن با گفتن مولا علی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسن جانم تويی با درد و غم جفت كه جدّت يك به يك را بر تو بر گفت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو دوّم بر امامت باش و بر حق برا بر با حسين باشی تو را گفت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************* [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسين سر جدا جانم فدايت كه هستم ذرّه ‌ای در خاك پايت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]فدا بر زينب و عبّاس سقّا كه اكبر هم به اصغر جان نثارت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]علی‌جان ‌ساجدی ‌در ‌روز و درشب تويی در لحظه ها در تاب و در تب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو باشی عابدی مانند جدّت علی ‌را حق‌ به حق گرديده مطلب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نمی ‌دانم ز باقر من چه گويم ز آثارش چه گويم با كه گويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شكافد هر چه را آسان و مشكل كه او از هسته بهتر گفت و گويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را جعفر بگويند صادقی تو كه مذهب از تو باشد ناطقی تو[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تمام مرد و زن علم از تو دارند كه قال از صادقی را واثقی تو[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو موسی پيشوا بر خلق مردم صبوری می نشانی خشم مردم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا داند كه ‌هر‌خشم ‌ازتو دوراست تو نوری چشمه ای دور از تظلّم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]رضا را در رضا از دل بخواهم ز سلطانی به جرأت جيره خواهم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه ضامن بوده بر آهو و مشّاط ضمانت بر نكير، منكر به خواهم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************* [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جواد بخشنده است دارد كرامت بود ابن الرّضا دارد سخاوت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جوان است زهر‌كين را، داده همسر چه گويم متّقی دارد شجاعت [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نقی پاك است و طاهردرسجود است كه او وارسته از هر بی وجود است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه او ابن الرّضا باشد به دوّم صفا را در عبادت از قعود است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]حسن ای ماه سامرّا سلامت تويی مولا تو را باشد سعادت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پدر هستی ولی را در جهانی مطيعم من تو را در استقامت [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سلامم بر تو مهدی نور چشمان فدايی بر تو باشند انس و هر جان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دگر طاقت نباشد ديده شد كور شمرديم لحظه ها را شد تهی جان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز شنبه 31/5/1394 [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************/ [/HIGHLIGHT]
ارسال پست