[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمه تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های چهارده معصوم(ع) شماره-1 [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بارها Ú¯Ùتا Ù…Øمّد از لسان كردگار لا Ùتی الّا علی لا سي٠الّاذوالÙقار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]درعدالت‌درجوانمردی‌كه‌ديده‌آن‌زمان جزعلی‌شايسته‌ترباشدبه‌كارروزگار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ù…Øمّد عشق من در جان من باد كه در وردم همی در جان من باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا داند كه او از قلب پاكم تراوش می‌كند از من به من باد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به هرجا Ù…ÛŒ روم درخواب وبيدار Ù…Øمّد را به ذهن آرم به اÙكار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا بر او نهاد در كلّ هستی كه او اشر٠بود رÙتار Ùˆ كردار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا زهرای اطهر بی بديل است كه او جان است و اشيا را دليل است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه اوهم آب كوثررا نصيب است كه او چون كوثری را خود خليل است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا يا عزّتی دادی به زهرا ندارد جز علی ÙƒÙÙˆÛŒ به دنيا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]علی باشد به زهرا قدر كاÙÛŒ تمام انبيا بر او هوا خواه [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]راضيه زهرای اطهر در كلام Ù…ÛŒ Ùرستد بر خداوندش سلام[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
روØ‌پاك‌وجان‌خاكش‌خاكی‌است می‌زند صد بوسه بر خيرالانام
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff] ******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلم عشق علی را ساز Ùگار است سرم سودای او را بس به كار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه ØÙ‚ اندر كنار ملك طلقش كه نامش ورد ما ليل Ùˆ نهار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] ******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ù…Øمّد Ú¯Ùته دشمن نا به كار است سÙÙ„Ø§Ø Ø¯Ø± جنگ خيبر ذو الÙقار است [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به غير از ذوالÙقارچيزی‌به كار است Ùتوّت از علی همراه كار است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شيعيان Øلّال هر مشكل علی است ØاÙظ ‌اموال ‌و آب Ùˆ Ú¯Ù„ علی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]گر تو را هر مشكلی آيد پديد Øلّ آن با Ú¯Ùتن مولا علی است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Øسن جانم تويی با درد Ùˆ غم جÙت كه جدّت يك به يك را بر تو بر Ú¯Ùت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو دوّم بر امامت باش Ùˆ بر ØÙ‚ برا بر با Øسين باشی تو را Ú¯Ùت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************* [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Øسين سر جدا جانم Ùدايت كه هستم ذرّه ‌ای در خاك پايت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ùدا بر زينب Ùˆ عبّاس سقّا كه اكبر هم به اصغر جان نثارت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]علی‌جان ‌ساجدی ‌در ‌روز Ùˆ درشب تويی در Ù„Øظه ها در تاب Ùˆ در تب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو باشی عابدی مانند جدّت علی ‌را Øق‌ به ØÙ‚ گرديده مطلب[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نمی ‌دانم ز باقر من چه گويم ز آثارش چه گويم با كه گويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شكاÙد هر Ú†Ù‡ را آسان Ùˆ مشكل كه او از هسته بهتر Ú¯Ùت Ùˆ گويم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را جعÙر بگويند صادقی تو كه مذهب از تو باشد ناطقی تو[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تمام مرد و زن علم از تو دارند كه قال از صادقی را واثقی تو[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو موسی پيشوا بر خلق مردم صبوری می نشانی خشم مردم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خدا داند كه ‌هر‌خشم ‌ازتو دوراست تو نوری چشمه ای دور از تظلّم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]رضا را در رضا از دل بخواهم ز سلطانی به جرأت جيره خواهم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه ضامن بوده بر آهو و مشّاط ضمانت بر نكير، منكر به خواهم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************* [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جواد بخشنده است دارد كرامت بود ابن الرّضا دارد سخاوت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جوان است زهر‌كين را، داده همسر چه گويم متّقی دارد شجاعت [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نقی پاك است و طاهردرسجود است كه او وارسته از هر بی وجود است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كه او ابن الرّضا باشد به دوّم صÙا را در عبادت از قعود است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Øسن ای ماه سامرّا سلامت تويی مولا تو را باشد سعادت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پدر هستی ولی را در جهانی مطيعم من تو را در استقامت [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سلامم بر تو مهدی نور چشمان Ùدايی بر تو باشند انس Ùˆ هر جان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دگر طاقت نباشد ديده شد كور شمرديم Ù„Øظه ها را شد تهی جان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز شنبه 31/5/1394 [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**************/ [/HIGHLIGHT]
دو بيتی‌های چهارده معصوم(ع) شماره-1
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8