[HIGHLIGHT=#ffffff]بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دوبيتی های ( شماره – 25 ) دل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] دلم را، عشق مجنونی، خطور است براي دلبرم ليلی عبور است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]سر انجام٠من و دلبر به خير است كه ‌عشق‌‌و عاشقی‌درما،‌مرور است [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
دل دلبر دلم را كرده Øمله مكيده خون دل را گشته خسته
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]من بيچاره را بيچاره تر كرد رمق بر تن نماند در جان بنده[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]قرار دلبر و من شد به قايق كنار دسته گل، جنب شقايق[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به ساعت‌ها به‌گل Ú¯Ùت Ùˆ شنيدن شده روشن دلم بر هر Øقايق[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]******************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل من سنبل من بلبل من كجا رÙتی تو بودی ساØÙ„ من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بريدی از من Ùˆ رÙتی به غربت جÙا كردی چه‌ گشته Øاصل من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]لبت نازك دلت نازك دهن گل به ‌من ‌چشمك ‌زنی‌ خوانی‌چو ‌بلبل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كنم شكر خدا باشی‌تو سوغات كجا پيدا كنم مثلت سنابل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ù‚Ø¯Ø Ø¯Ø±Ø¯Ø³Øª دارم پرشراب است نيازم آن دلی كو را كباب است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بنوشد زان شراب و ناله خيزد كه ‌از‌ شوقش ‌به ‌اشك‌دل‌رباب‌است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلم سوزد‌‌ ز‌چشمم اشك ريزد خدا داند كه از دل ناله خيزد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندارم طاقتی از بهر يارم هراسان و ز خجلت آب ريزد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عزيزم دلبرم ياد تو كردم به دل آهی كه Ùرياد تو كردم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كجا رÙتی تو دلبر، بی خبر بود به لب Ù†Ùرين به صيّاد تو كردم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلا در عاشقی بايد ÙˆÙا كرد در آن ره آتشی بايد به پا كرد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نه تنها دل‌ بسوزد استخوانها كه از خاكسترش دودی به پا كرد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز عشق Ùˆ عاشقی دودی شد Øاصل Ùراهم گشته دل را بر دو عامل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز عشق گرمای تدريجی به پا شد دل عاشق به طوÙان گشته مايل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز طوÙان دلم موجی پديدار به ساØÙ„ چون رسيد بر خورده ديوار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خرابی‌ها در آن ساØÙ„ به پا شد ز طوÙان ÙƒÛŒ بود گوشی به Ú¯Ùتار[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلا شوريدنت سامان ندارد چرا هرگز غمت پايان ندارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نينديشی چه آن سامان بگيرد غمت اندر كجا درمان بگيرد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مرا غم Ù…â€ÛŒ برد در دشت تاريك به آن‌جايی برد ره تنگ Ùˆ تاريك[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندانم دل چرا با او رود راه خدا يا اين دلم را تازه كن شيك[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بيا ای دل تو با من مهربان باش به پاس مهربانی در امان باش[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عنانت را نده بر دست دلبر كه او دل می برد هر جا گران باش[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلاهم كوچكی‌هم‌سنگ و‌هم تنگ چرا دايم به پايت بسته‌ای سنگ[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تويی آن سنگ پاها بسته ‌برلنگ نگردی نرم، دايم باش در جنگ[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نه دل باشد نه دلبر رو به رويت لذا صد دشمنی آيد به سويت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو را يك Øيله از دشمن ÙƒÙايت بر آرد روز گاری را ز كويت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************** [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]چرا آمد سراغم دشمنی سخت بيازارد دلم را وقت و بی وقت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندانم از كجا آمد نگون بخت نبودم كار اورا من به يك لخت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] *****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل كبابی، يا كبابت سوخته است دل پرآبی، يا Øسابت سوخته‌است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل‌كبابی دل پر آبی را چه سود چون‌خدايی هيزمی ترسوخته است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز جمعه مورّخة 1395/3/21[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********************/[/HIGHLIGHT]
دوبيتی های ( شماره – 25 ) دل
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8