[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شرØÛŒ بر نام شعری(تخلّص) من سابع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]عبّاس نام من و عكس آن بود سابع اين ‌نام هدية پدر است‌ و مرا بود طالع [/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]او نذر‌كرده است ‌اگر مانده‌ام ‌در اين‌دنيا چاكر شوم به Øسين Ùˆ Øسين را خاشع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]عبّاس ‌را به خدمت‌آيم و‌موسای‌كاظمی هم بر امام ويار امام هر دو راشوم خاضع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]باب ‌الØوائجند دو Øضرت به امّتان عبّاس پور Øيدر‌ Ùˆ موسی، امام را سا بع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]عبّاس باب نجات است اندر اين عالم او بوده است كشتی باب النّجاه را تابع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]موسای‌كاظمی‌كه Ùرو‌می‌نشاند‌هرغيظی باب الّنجاه ديگری،كه‌توسّل ‌بر او‌ بود ناÙع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]Ùرزند موسی كاظم امام رضای غريب باشد Ø¶Ø±ÙŠØ Ù ÙˆØ±Ø§ØŒâ€Œ هزاران هزار زائر Ùˆ بايع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]درشهر ‌مشهد است بر او‌صØن‌وبارگاه نور‌جمال‌او به‌كشورايران‌هميشه باد ساطع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]Ùخر‌است‌ بر من‌ Ùˆ بر تمام مردم‌ ايران مدÙون مشهد است Ùرزند٠موسی راÙع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شعر تو سابع مخلص، مگر‌چقدر‌ارزد ! ارزش در آن بود به امامان گشته‌ای تابع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز يكشنبه مورّخة [/FONT][FONT=Calibri]6/2/1394 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
شرØÛŒ بر نام شعری(تخلّص) من سابع
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙتØنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8