مناجات با خدا(شماره-3)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

مناجات با خدا(شماره-3)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Nazanin]ناجات با خدا(شماره-3)[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خداوند قادر و منّان ای خداوند قاهر و غفران[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]كار من هر گناه و هر عصيان جای مچ ‌ها گرفته‌ای دستان[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خداوند گار و ربّ ودود ای خداوند مفسدان و حسود[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درتعجّب‌شدم‌مرا‌است‌چه‌ سود از فساد و گناه نا محدود[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای كريم و بخشنده ای خدای عظيم و زيبنده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درد من را طبيب و كاهنده وسعت رزق تو فزاينده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای غافر روز جزا تا به كی باشيم ما از تو جدا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]از ‌عطايت بهره گيريم‌‌آن‌و‌دم پس چرا غفلت كنيم بی انتها[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدای قادر و حیّ و صمد بی ‌نيازی و ، تو تنها و احد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ني ترا فرزند و تو فرزند كس ني به تو مانندو تو مانند كس[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]خدا يا فرصتی آمد مرا پيش كنم فكری به حال و چاره خويش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]پلی سازم به سمت و جانب تو از آن پل بگذرانم توبه خويش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ای خدا درد از من‌ و درمان ز تو ای خدا عذر از من و احسان ز تو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]درد و عذرم را خدا يا چاره ساز اين تو و لطف از تو و احسان ز تو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]خدا يا لطف داری بينهايت نه يك لحظه، هزاران وقت و ساعت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]ضعيفم قادری حیّ و توانا عليمیّ و سميعی بينهايت[/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Nazanin]بر جان من جانان تويی بر جسم من درمان تويی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]من بنده و در كمترين هم خالق و سبحان تويی[/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Nazanin]من سابع و تو صانع تو صادق و [/FONT][FONT=Nazanin]من سامع [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]من خاشع و تو سرمد تو خالق و من خاضع [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Nazanin]روز پنجشنبه مورّخة 1394/1/27 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست