[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]عشق من و عشق مادرمن [/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]عشق من و عشق مادر من جمع دو ی٠آن به پيكر من[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]در خلوت خود كنند بازی در بازی خود به عشقبازی[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]در بازی ما اميد باشد هر گوشة آن نويد باشد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او گويد و من همی بگويم او خيزد و من همی بخيزم[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او استد‌و من نشسته باشم دستش به سرم بر او كمينم[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]در خلوت خود به ناگهانی من بوسه زنم دم و به آنی[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]چند‌بوسه‌عشق‌به دستهايش Ø§ÙØªÙ… Ú†Ùˆ Ú¯Ù„ÛŒ به زير پايش[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]Ø§Ø²ÙØ±ØµØª خود به‌دست‌وپايش چند بوسه زنم به رنجهايش [/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او دست خودش عقب كشاند تا رنج خودش ز من رهاند [/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]اصرار من است دست بوسم تسليم شود كه هست بوسم[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]از بوسة هر‌دو Ø¯Ø³Øªâ€ŒØ®ÙˆØ´ØØ§Ù„ ديوا نة او شدم به هر ØØ§Ù„[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او ديده و گونه ها ببوسد هر جا كه توان بود، ببوسد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]از مهر Ùˆ علاقه اش بگويد از زØÙ…ت خانه اش بگويد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او گويد و هم مرا ببوسد من خندم و او همی ببوسد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او خندد و من همی بخندم من خسته شوم همی بخسبم[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]در خواب روم سراغ پايش تا بوسه زنم به زير پايش[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]آن پا كه بهشت زير آن است آن پا كه سراسر جهان است[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]تا بوسه زدم به زير‌ پايش از خواب پريدم و نبود جايش[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]او Ø±ÙØª Ùˆ مرا به ياد آمد از Ø±ÙØªÙ† او ست داد آمد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]صد ØÙŠÙ كه Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ نيامد صد غم كه مرا به سينه آمد[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]از ØÙŠÙ Ùˆ غم Ùˆ جدايی او ياد آمده از شكسته پهلو[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]از ÙØ§Ø·Ù…Ù‡ Ùˆ ز ÙØ¶Ù‘Ù‡ او از ÙØ¶Ù‘Ø© مادرم به هر كو[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]اندر Ù¾ÛŒ ÙØ§Ø·Ù…Ù‡ به هر سو گشتم نشده ميسّرم ز Ùˆ[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]سابع ز خدا بخواه هر سو بر ÙØ§Ø·Ù…ه‌اش شوی تو دلجو[/FONT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=2 Nazanin]روز چهار شنبه مورّخة 1394/1/19 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/JUSTIFY]
عشق من و عشق مادرمن
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8