رباعيات گلچين شده(شماره-9)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات گلچين شده(شماره-9)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده(شماره-9)[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]صبر زياد و وسعت قلبی عطا شده صد شكر هديه‌ای ز خدا سوی ما شده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گر عمر من گذرد سر به سجده‌اش بسيار اندك است، قبول از خداشده[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دگر صاحب زمانا، طاقتم نيست به جز ناله توان ديگرم نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]جهان گرديد پر، از ظلم و افساد به غير از انتظاری، چاره‌ام نيست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]باده نوشان باده نوشی می‌كنند عابدان يكتا پرستی می كنند[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]باده نوش و عابد يكتا پرست هرچه‌ خواهند ‌و تو‌خواهی‌می‌كنند[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]عيد امسال آمد و زودی گذشت عيد آينده چنين خواهد گذشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]عيدها اندر پی هم می ‌روند عمر ما هم اينچنين خواهد گذشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]الهی بر سرم چتری شود باز كه با آن مهربانی گردد آغاز[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin]نباشم غافل از حبّ خلايق نگردد مشت من از جانبت باز[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای ذاكر بصير ترا اين بشارت است لطف خدای، بصيرت عنايت است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بر ذاكران بصير سال فاطمی تبريك بر همه، سال هدايت است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به سيب و سير و سبزه گشت آذين سماق و سنبل و سنجد به از اين[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به سين هفتم از، هفت سين سفره به چندين سكّة، خوشرنگ تزيين[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گل و سبزه، نشان از خرّمی باد خوش اخلاقی از آن دو مژده‌ات باد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ترا شادابی است و، زندگانی به عيد و سال نو، آرامشی باد[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin]خواهم از پروردگار اين جهان با قلم تدبير بيند نقش از امسالتان[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]آنچنان زيبا كشد تدبير را ديگران مبهوت گردند سرنوشت سالتان [/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهارت خوش، كه فكر ديگرانی شفای دردمندان در نها نی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin]ترا باد صبا خوشتر نوازد كه چون باديگرانی در امانی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ترا صد آرزو باشد به يك دل تويی زندانی خود گوشة دل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]چرا باشد ترا افغان و ناله كنم نفرين بر اين دل از ته دل[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گر مديری گر مدبّر، تازه كن عهد و پيمان ِ خودی، اندازه كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تا اثر بخشد ز تو، حرف و سخن حرف خود را در دهانت مزه كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بار ها از خار ِگل، دستم خليد پيش‌خود گفتم ، تويی پست و پليد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]حال گويم گل ببايد، خارداشت گر نباشد، هر كه آمد كند و چيد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا، من مست مستم از تو و از باده‌ات مست مستم از تو و، از ساغر وسجّاده‌ات[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مستی من از سرشب، از شراب ناب بود از خدا و باده و، از ساغر و پيمانه‌ات[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز جمعه مورّخة 1394/1/7 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست