[CENTER][FONT=2 Nazanin]سمة تعالی[/FONT][/CENTER][CENTER][FONT=2 Nazanin]
[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده (شماره-8)[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]دلا در انتخابت كی بود شك مرا روشن بود، بی ذرّه ‌ای لك[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]صواب كار را كردم توكّل تو دانايی كه، كارم گشت منÙÙƒ[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]دلم آرام باشد در ØØ³Ø§Ø¨ است نباشد سرهوا ØŒ سر در كتاب است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]به هر كاری كند، دارد دليلی برای انتخاب، در پيچ و تاب است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]به دل دارم اميد زندگانی به چشمم ديده گردد، زندگانی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]مرا اهل و عيال و خانمان است خدا يا از تو است اين زندگانی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]خدا يا غاÙلم، از ديده Ùˆ دل مرا هست Ø§Ù…ØªØØ§Ù†ÛŒØŒ سخت مشكل[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]ØØ¯Ø§ يا ياری از، غÙلت درآيم مرا آيد اميد، از ديده Ùˆ دل[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]نيمی از عمرم، بطالت گشت طی نيم ديگر در كجا، كارم به كی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]ای خدا در نيم دوّم دستگير تا شوی راضی ز من از هست و نی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]گل سنبل نشانی از بهار است مرا امّيد بسياری به كار است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]گل سنبل بود در رنگ بسيار كه بوی آن همان عطر بهار است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]دقيقه ساعت و، يكروز و چند روز شويم نزديك ما، بر عيد نوروز[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]دعای سال تØÙˆÙŠÙ„Ù… كجا هست بخوانم تا شود، نوروز بهروز[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]گلی آمد ز گلهای بهاری به رنگ٠بلبل و، زرد قناری[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]گل٠مينا معطّر كرد، جان را خدا يا درد و غم، هرگز نياری[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]Ú¯Ù„ÛŒ را در كنارم كرده ام بوی معطّر گشته هرجا، هر ÙØ±Ø§ سوی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]ندانم از كجا آمد، چه‌اش نام همی دانم كه پر بو شد، همه كوی[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]قناری بلبل و، شمع و همی گل به يك جا آمدند، با يك قراول[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]قراول ØØ§Ùظ است بر جان هريك مواظب باش هر يك را، به از Ú¯Ù„[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]شب چهار شنبه سوری سور سور است زمين و آسمان را، نو ر نور است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]همه شادند و آتش هست بر پا كه سرخی آيد و زردش به دور است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]شب چهار شنبه سوری سور بر پا است ز آجيل و ز شيرينی به هر جا است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]ز ÙØ§Ù…يل Ùˆ ز دوست و، اهل خانه خورند ان سور را، شوری كه بر پا است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]سنگ٠صبور من تو بيا، صبر پيشه كن امّيدوار باش Ùˆ بيا، Ùكر پيشه كن[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]هر‌ستی Ùˆ بلندی‌دنيا گذشت Ùˆ خواهد Ø±ÙØª گر با منی دل٠من، خير پيشه كن[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]با من صبور بودی و، صبرت نهايت است صد Ø¢ÙØ±ÙŠÙ† به من وتو، كه غايت است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]دشوار بر من و تو بود و، هست و خواهد بود ای دل جزای خير خدا بی نهايت است[/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=2 Nazanin]روز سه شنبه1394/1/4 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/CENTER]
رباعيات گلچين شده (شماره-8)
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8