رباعيات گلچين شده( شماره-7)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات گلچين شده( شماره-7)

پست توسط kalaavangaa »

[FONT=2 Nazanin][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/FONT]
[FONT=2 Nazanin][/FONT]
[FONT=2 Nazanin]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده( شماره-7)[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بهار و لالة سرخ و، لب جوی نسيم آب و باد و، لاله را بوی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سة آنها نصيب و، آرزو بود شدم مدهوش ناگه در لب جوی [/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=2 Nazanin] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]لب جوی تاب گيسوی‌لاله را بوی نصيبم شد سة آنها، به يك سوی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سوی‌ديگر‌شدند، مشتی‌طرب‌خوان نوای بلبل و، آوایی به يك سوی [/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]مست مستم از نگاهت، يار من گشت آسان از نگاهت، كار من[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]آه و افسوس و فغان و، شد دريغ نيستی دائم كنارم، يا ر من[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دل بهانه گيرد از من، دم به دم در كنارم نيست، يارم صبحدم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تا از او حالی بپرسم، طول شب او كجا مست من كجايم آن و دم[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]يار از من دور باشد، حاليا حال او را من ندانم، ای خدا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در كجا هست و چه باشد فكر او من ز عشقش بيقرارم، ای خدا[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سابعا دل را چرا كردی خموش بی تفاوت شد نمی‌گيرد به گوش[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در كنار‌حرفها، او بی اعتنا است نمی‌گيرد نصيحت را، دگر گوش[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سابعا گفتم مدارا كن به دل جنس او بالاتر است از خشت و گل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بايد او را ذرّه ذرّه نرم كرد گر چه او سخت است و باشد سنگدل[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بيا با دل مدارا كن تو سابع گه و گاهی به او هم باش تابع[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]لگامش را به يك باره تو نفشر نهيب سركشش را باش مانع[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]با دل گرمم، نوايی داشتم يك شبی با او، صفايی داشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گفته بودم، از وفا و عاشقی تا سحر با او، هوايی داشتم [/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]يك شبی را دل ز من پرسيد حال از سر شب تا سحر اندر مقال[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]وعده های خوب و، ريبا بين ما سر به سر گشتيم در وقت مجال[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گاه گاهی دل مرا دعوت كند غافل از من گردد و جرأت كند[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]پيش خود تصميم گيرد بی‌جهت در محيط خود كمی خلوت كند[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلم آرامشی دارد هميشه به هر چيزی نمی‌گيرد بهانه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]نمی لرزد به هر باد و نسيمی نجيب است و ندارد شيله پيله[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ز دست ای خدا ، دل گيرد آرام مداوا می‌شود هر درد و آلام[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خدايا حاضریّ و ناظری تو مرا شامل شود لطف تو علّام[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]نمی‌دانم دل من طالب كی است چه می‌خواهد كه او در غالب كی است [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]همی دانم ورا هست شأن بسيار هر آنچه او پسندد مشكلی نيست[/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز سه شنبه مورّخة 26/12/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]

[/FONT]
ارسال پست