رباعيات گلچين شده ( شماره-5)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات گلچين شده ( شماره-5)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]بسمة تعالی [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=dir=rtl lang=FA]رباعيات گلچين شده ( شماره-5) [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای ذاكر بصير، ترا ذكر حقّ بس است ذكر تو وافی و كافی، به هركس است[/FONT]
[/RIGHT]
[FONT=dir=rtl lang=FA][/FONT][RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]با ذكر تو مجالس ِ‌دين‌ می شود‌ به پا [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]بر ياد فاطمه و ياد سيزده كس است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA] [/FONT]
[RIGHT]
[/RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]تو ذاكر بصيری و من مادح امير تو ذكر حق بگويی و، من ذكر هر امير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=dir=rtl lang=FA]ذكر حقت، به مدح اميرم سرشته شد ذكرت ز واحد و، مدحم به سيزده امير [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA] [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای ذاكر بصير، به صديقه‌ات چكار؟ او سرورِ زنان و، ورا باخدا است كار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [FONT=dir=rtl lang=FA]در‌حشر، شيعيان جهان را شود شفيع [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]بر ذاكر و به مادح و، هر بنده فكار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای ذاكر بصير، بيا هم قسم شويم اندر ثنایِ ختم رسل، همقدم شويم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]تو از فضايلش سخن و، من مناقبش در وصف اشرف مخلوق، دم به دم شويم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]گلِ روی ِ ترا، در خواب ديدم علی را بر در، محراب ديدم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]حسن را با حسين و زينب او تو را ای فاطمه، بی‌تاب ديدم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ذكر تو ذكر حسين، مدح من حسين [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]هر دو به يك صدای حزين، گفته‌ايم حسين[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ذكر تو و مدح من ، آتش زند چرا صاحب ‌دلی كه بگويد، حسين و يا حسين [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای مادح عزيز و ، و ای ذاكر بصير تبريك نيست به ايّام و عيد، از اين تغيير[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]جشنی نباشد و،عيدی نمی‌شود بر پا در سوگ فاطمه باشيم، در چنين تغيير [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA] [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]ذاكرِ بصير ترا گويم از بهار با ياد فاطمه آيد، گلی به بار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]نيلوفر است و يا شاخه ای ز ياس با بوی آن كه شود، ياد از بهار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA] [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]نامم به هفتم و حبّت، [/FONT][FONT=dir=rtl lang=FA]به هشتمی است سابع مرا به شعر و، ترا نام كاظمی است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]ای من فدای هفتم وتو ذاكری به هشت بر هيأتت سلام، كه محبّان هشتمی است [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]بر دوستان ِ هيئت تو، باشدم سلام از من تشكر است به تو، ضمن يك كلام[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]نيكو محبّتی است، ز ذاكر امام را حب رضا است ز جانب اعضای، بر امام [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]از ذاكر بصير به من، اين سفارش است حبّ حسين به خدا ، بی شمارش است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]اخلاص را ز حسين ديده‌ايم و بس هفتاد و دو فدايی او، در شمارش است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]فاطمه نيلو فر و، هم ياس بود اشكِ ا و هم از در و، ا لماس بود[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]اشكِ او را ديد مولا، ديده بست زخم ا لماسش به دل، از ياس بود [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]نغمه ای از بلبل و بويی ز گل از نسيم باد و غوغايی ز گل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]مژده‌ای باشد مرا بوی بهار لنگ لنگان می‌رسد بوی بهار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]شر شر آب است و، نجوای بهار هر دو زيبا می‌نمايد، در بهار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]آب ما رادر فضا و، يارما را در درون می‌رهاند درد و غم را،در بهار [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=dir=rtl lang=FA]روز شنبه موربخة 23/12/1393 عبّاس توكّلی (سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست